Over ons

over ons - autostickers

 

Twee gepassioneerde autoliefhebbers hebben hun liefde voor auto's omgezet in een bedrijf dat autostickers verkoopt. Met hun oog voor detail en creativiteit hebben ze een breed scala aan auto-, scooter- en fiets stickers ontworpen die jouw trots de unieke look geven die het verdient. Van racestrepen tot social media stickers, er is voor ieder wat wils. Maar het gaat niet alleen om de looks. De stickers zijn ook van hoogwaardige kwaliteit en kunnen tegen weer en wind, waardoor ze jarenlang meegaan. Bovendien zijn de stickers gemakkelijk aan te brengen en te verwijderen zonder schade aan de lak van jouw auto, scooter of fiets. Dus als je op zoek bent naar een manier om jouw voertuig of fiets te personaliseren en te onderscheiden van de rest, dan zijn deze stickers absoluut de perfecte keuze.

 

Sem. 

Sem is de gedreven online marketeer van socialsticker.nl, dé webshop voor stickers. Met zijn uitgebreide kennis en ervaring in online marketing, weet hij als geen ander hoe hij socialsticker.nl naar een hoger niveau kan tillen.

 

David. 

David is de creatieve geest achter de productontwikkeling van socialsticker.nl, de webshop voor stickers. Als productontwikkelaar is hij verantwoordelijk voor het ontwerpen en produceren van nieuwe en innovatieve stickers die aan de wensen van klanten voldoen.