zijkant striping
Top 5 gepersonaliseerde auto stickers.

Gepersonaliseerde auto stickers: personaliseer jouw auto!

Ben jij in het bezit van een mooie auto? En vind jij het leuk om jouw toffe auto zo nu en dan een upgrade te geven? Lees dan vooral verder! Het is mogelijk om jouw auto te bestickeren met gepersonaliseerde auto stickers. In deze blog nemen we jou mee in de mogelijkheden, de plekken waar je gepersonaliseerde auto stickers kunt bestellen én de top 5 leukste gepersonaliseerde auto stickers.

Mogelijkheden gepersonaliseerde auto stickers

Gepersonaliseerde auto stickers zijn te bestellen in allerlei soorten en maten. Je kunt gepersonaliseerde autostickers bestellen voor je auto vooruit, autoraam, instaplijst, autobumper, autodeuren en eigenlijk voor ieder andere gewenste plek op je voertuig. Er zijn twee soorten gepersonaliseerde auto stickers te onderscheiden.

  1. Transparant. Je hebt gepersonaliseerde autostickers die volledig uitgesneden zijn én dus niet op een achtergrond zijn geprint.
  2. Met achtergrond. Bij deze gepersonaliseerde auto stickers wordt je tekst op een achtergrond geprint. 

Als je voor een neutrale kleur gaat en er zeker van wilt zijn dat de sticker matcht met je auto, kun je het beste een gepersonaliseerde autosticker kopen zonder achtergrond. 

Waar kun je gepersonaliseerde auto stickers kopen?

Je kunt gepersonaliseerde auto stickers op twee manieren kopen. We onderscheiden de volgende manieren voor het kopen van gepersonaliseerde auto stickers en bespreken de voor- en nadelen.

  1. Fysiek op locatie. Autowrap- en autobestickering bedrijven kunnen op locatie een gepersonaliseerde auto sticker voor jou printen én vervolgens direct op jouw auto bevestigen. Het nadeel hiervan is dat de prijs vaak een stuk hoger ligt bij dit soort bedrijven en ze er meestal niet om staan te springen om één enkele sticker te bevestigen. Zij focussen zich meer op compleet gewrapte of bestickerde auto's. Het voordeel is dat zij de sticker voor je bevestigen, waardoor je volledig ontzorgt wordt en de sticker proffesioneel geplaatst wordt. 
  2. Online. Bij websites als socialsticker.nl kun je gepersonaliseerde auto stickers online bestellen, die je vervolgens zelf thuis op je voertuig kunt plakken. Het voordeel hiervan is dat het vaak veel voordeliger is dan via een wrap- of bestickering bedrijf. Het nadeel is dat je de stickers zelf op moet plakken. Echter kom je er wel uit, zolang je deze instructies opvolgt.

Top 5 leukste gepersonaliseerde auto stickers

Nu we hebben behandeld welke soorten gepersonaliseerde auto stickers er zijn en waar je ze kunt kopen, gaan we kijken naar de top 5 leukste gepersonaliseerde auto stickers. We nemen je mee in de populairste gepersonaliseerde auto stickers van dit moment, waarmee jij jouw auto naar het volgende niveau brengt. Personaliseer je auto met de gepersonaliseerde auto stickers uit deze top 5. 

  1. Instagram autosticker. Voor iedere trotste autobezitter met Instagram is dit een musthave. Laat zien dat jij de trotse eigenaar van jouw auto bent én promoot ondertussen je socials. 
  2. Kentekensticker met eigen tekst. Het is mogelijk om je eigen tekst op een kentekenhouder te verwerken. Jouw grappige tekst, promotie voor je bedrijf of een andere tekst die jij leuk vindt wordt op een zwarte achtergrond geprint. Deze sticker plak je vervolgens eenvoudig over de bestaande dealertekst op de kentekenhouder. Dealertekst weg en je eigen tekst erop! 
  3. Autosticker met eigen tekst. Voor de autoliefhebbers die simpelweg een tekst op hun autoraam, autobumper, autodak of autodeur willen plakken. Je hebt de keuze uit diverse formaten én lettertypes. Voor welke tekst ga jij?
  4. Instaplijst sticker. Plak de naam van je vriendin op de instaplijst van je bijrijdersstoel. Of bijvoorbeeld de naam van je hond, op de instaplijst bij een van de achterdeuren. Super leuke manier om duidelijk te maken wat iemand zijn vaste plek is. Laat zien dat je je bijrijders waardeert.
  5. Raamband. Voor de mensen die écht willen opvallen! Een grote tekst op de vooruit van jouw auto. Personaliseer de vooruit van je auto. Voor welke tekst ga jij?

 Conclusie

Het is mogelijk om gepersonaliseerde auto stickers zowel fysiek als online te bestellen. Er zijn verschillende mogelijkheden, het is belangrijk dat je goed nadenkt over welke optie het beste bij jouw auto past. Doe inspiratie op met onze top 5 en personaliseer jouw auto compleet naar wens!

Zurück zum Blog