zijkant striping
10 grappige kenteken teksten.

10 grappige kenteken teksten

Je hebt ze vast wel eens voorbij zien komen: auto's met grappige kenteken teksten. Bij een stoplicht of tijdens het filerijden, kijk je al gauw zonder dat je het door hebt naar iemands kenteken. Sommige autoliefhebbers bedenken de grappigste teksten voor onder hun kenteken. Hoe werkt dit nu eigenlijk en waarom doen autoliefhebbers dit? We nemen je in deze blog mee in de beweegredenen, de mogelijkheden en de 10 grappigste kenteken teksten. 

Waarom tekst op een kentekenhouder?

Het kan verschillende redenen hebben om tekst onder je kenteken te verwerken. We onderscheiden drie beweegredenen van autoliefhebbers om een kentekenhouder of -sticker met eigen tekst te nemen. 

 1. Om de dealernaam te verbergen. Veruit de meeste autoliefhebbers willen beginnen hun zoektocht naar een kentekenhouder of -sticker met eigen tekst doordat zij zich irriteren aan de dealernaam op hun kentekenhouder. Waarom zou je ook reclame maken voor een autodealer? Het is jouw auto en je hebt er ook nog eens dik voor betaald. 
 2. Voor de grap. Teksten onder kentekenhouders worden vaker gelezen dan je denkt. Een grote groep autoliefhebbers vind het leuk om grappige teksten op de kentekenhouder te verwerken, om mensen bij het stoplicht of bijvoorbeeld in de file aan het lachten te krijgen. We nemen je verder in deze blog mee in de 10 grappigste kenteken teksten. 
 3. Om reclame te maken. Een subtiele, efficiënte manier om naamsbekendheid te creëren voor jouw bedrijf. Onder je kenteken is de perfecte plek voor jouw bedrijfsslogan, je website of simpelweg je logo met bedrijfsnaam. 

Hoe krijg je een eigen tekst op je kentekenhouder?

Heel simpel. Er zijn twee opties om een tekst op je kentekenhouder te zetten. 

 1. Gepersonaliseerde kentekenhouder. Je kunt een kentekenhouder laten personaliseren. Er zijn bedrijven waar je een gepersonaliseerde kentekenhouder kunt bestellen. Het nadeel van deze optie is dat dit vaak prijzig is, meestal niet vanaf 1 stuk kan én je de huidige kentekenhouder moet demonteren om vervolgens de nieuwe gepersonaliseerde te monteren. 
 2. Kentekensticker met eigen tekst. De meest voordelige en gebruiksvriendelijke optie. Je besteld een sticker met je eigen tekst, die je vervolgens op de bestaande kentekenhouder plakt. De sticker verbergt de kentekenhouder met dealernaam en je ziet na het bevestigen niet meer dat het om een sticker gaat. Eenvoudig te bevestigen, laag van prijs en vanaf 1 stuk leverbaar. 

De 10 grappigste kenteken teksten

Nu je weet waarom mensen een tekst op hun kentekenhouder zetten en we de opties besproken hebben is het tijd voor de 10 grappigste kenteken teksten. We leveren al jarenlang kentekensticker en hebben een hoop vreemde teksten voorbij zien komen. We hebben de 10 grappigste voor je op een rijtje gezet. 

 1. Elektrisch rijden doen we alleen op de kermis. 
 2. Als je dit kan lezen, zit je te dicht op me. 
 3. Als je dit kunt lezen ben ik mijn sleurhut verloren.
 4. Hi, zal ik een echte auto voor je kopen?
 5. Ik ben tegen zinloos geflits. 
 6. Ken ik jou niet ergens van?
 7. Mijn showauto staat nog thuis.
 8. Wat zit je haar leuk. Daten?
 9. Wil je seks of een koekje? Koekjes zijn op.
 10. Pas op! Niet geslaagd..

Grappige kenteken teksten maken voor je eigen auto 

Hebben we je op ideeën gebracht? Bestel dan een kentekensticker met je eigen grappige tekst via deze link

Zurück zum Blog